Norwegian Mass Customization Cluster

Bedriftsbesøk Rørosmartnan 2020

Under Rørosmartnan 2020 har du anledning til å bli bedre kjent med noen av bedriftene i NMCC – Rørosklyngen. På bedriftsbesøk får du en presentasjon av bedriften og omvisning i produksjonen. 

Du har muligheten til å besøke Flokk, Gamle Kuråsfossen (Ren Røros), Røros Produkter og Røros Dører og Vinduer. Meld deg på her og møt opp i god tid før omvisningen starter. 

Vennligst bruk påmeldingsskjema under for å reservere plass. Det er begrenset antall plasser på bedriftsbesøkene og påmeldingen er bindende. Ta kontakt med Mariamaria.engeseth@roroshagen.no ved spørsmål.

 

Flokk AS
Flokk er et norsk konsern som designer, utvikler og produserer kvalitetsmøbler til arbeidsplasser. Produksjonen av den kjente norske merkevaren HÅG skjer ved produksjonsanlegget på Røros. Fabrikken på Røros er en av verdens mest moderne og effektive for produksjon av kontorstoler, mye grunnet en svært effektiv produksjonslogistikk, og høy modenhet i selskapet innen masseprodusert skreddersøm.

Maksimalt 20 personer

Oppmøte:
Onsdag 19.feb kl. 10.00
Håg Flokk, Fv 531 30, 7374 Røros


Ren Røros AS
Ren Røros handler om bærekraft og klimateknologi – og om å ta vare på og utvikle det beste ved Røros. Ren Røros tilbyr omvisning på magasinkraftverket Kuråsfossen I. Kraftstasjonen ble bygget av Røros Kobberverk i 1886 og var på den tida det største av sitt slag i Nord Europa. Det var det første anlegget Norge hvor man overførte strømmen på høyspentlinje fram til Kongens, Mugg og Storwartz gruver.  Anlegget er i dag museum og et viktig Teknisk kulturminne. Inne i kraftstasjonen er det meste av maskiner, koblingstavle og brytere inntakt, det er og laget en utsilling som viser elektrifiseringen av Rørossamfunnet.

Maksimalt 20 personer per besøk

Oppmøte:
Onsdag 19.feb kl. 13.00
Kuråsfossen kraftstasjon, Fv561 56, 7372 Glåmos


Røros Produkter AS
Røros Produkter er en offensiv og innovativ produksjonsbedriſt som jobber aktivt med å levere smarte løsninger til renholds- og avfallsmarkedet. Virksomheten skreddersyr produkter, og vet at samarbeid med dyktige produktdesignere tilfører løsningene det de trenger for å tilfredsstille kundenes og brukernes behov.

Maksimalt 20 personer

Oppmøte:
Torsdag 20.feb kl. 10.00
Røros Produkter, Øverhagaen 6, 7374 Røros


Røros Dører og Vinduer AS
Røros Dører og Vinduer er en moderne industribedriſt for design, utvikling, produksjon og salg av ytterdører og vinduer i trykkimpregnert tre. Bedriften har spesialisert seg på skreddersøm av tradisjonelle vinduer (koblet og sidehengte) og ytterdører i trykkimpregnert tre til det norske markedet.

Maksimalt 18 personer

Oppmøte:
Torsdag 20.feb kl. 13.00
Røros Dører og Vinduer, Osloveien 38, 7374 Røros

 

Vi gleder oss til å ta deg imot! 

 

Lenker og ressurser

Ta kontakt med oss

Du kan ta kontakt med oss via e-post, eller ring til oss.

(+47) 932 03 600
e-post