Flokk as (konsern)

Flokk as

Flokk as (konsern)

Antall ansatte 1.1.2022351
Omsetning 20211.026.947'
Lønnskostnader 2021249.519'
Driftsresultat 2021199.203'
Egenkapital1.443.279'

Adresse

Hovedkontor: Oslo
Site Røros: Sundveien 201
Røros, Trøndelag

Stiftet

1943

Styreleder

Lars Ivar Røiri

Site Manager Røros

Ottar Tollan

Nettside

flokk.com

Eierforhold

Eid av Flokk Holding as

Flokk as er et norsk konsern som designer, utvikler og produserer kvalitetsmøbler til arbeidsplasser.

Flokk er Europas ledende spesialist innenfor møbler til arbeids- og møteplassen, med en markedsandel på 32% i Skandinavia og 10% i Europa innen kontorstoler. Konsernet står bak en voksende familie av kjente merkevarer som per i dag inkluderer HÅG, RH, Giroflex, BMA, Offecct, RBM, Malmstolen og Profim. Virksomheten har hovedkontor i Oslo, med produksjonsenheter i Røros (Norge), Zwolle (Nederland), Koblenz (Sveits), Turek (Polen) og Tibro, Nässjö og Hunnebostrand (Sverige), samt salgskontorer i 13 land verden over. Det er Site Røros som er aktiv part i Røros-klyngen Norwegian Mass Customization Cluster.

Produksjonen av den kjente norske merkevaren HÅG skjer ved produksjonsanlegget på Røros. Fabrikken på Røros er en av verdens mest moderne og effektive for produksjon av kontorstoler, mye grunnet en svært effektiv produksjonslogistikk, og høy modenhet i selskapet innen masseprodusert skreddersøm. Alle produkter blir designet og fremstilt med tanke på de skal ha en minimal påvirkning på miljøet, og samtidig ha en lang levetid. Virksomheten på Røros har høy kompetanse innen bærekraſtig produksjon og livsløpsperspektiv fra råvare til gjenbruk.

Flokk designer, produserer og selger kontorstoler, besøksstoler, kantine/konferansestoler, lounge/ soſt seating møbler og bord. Merkevaren HÅG består av kontorstoler, besøksstoler og kantine/ konferansestoler. Kontorstolene har størst volum.