Johan Kjellmark as

Kjellmark

Johan Kjellmark as

Antall ansatte 1.1.202279
Omsetning 2021119.450´
Omsetn. 2021 (konsern)200.455´
Lønnskostnader 202136.695´
Driftsresultat 20211.365´
Egenkapital31.837´

Adresse

Sundveien 100
Røros, Trøndelag

Stiftet

1948

Styreleder

Bjørn Vik-Mo

Daglig leder

Trond Ole Schjølberg

Nettside

kjellmark.no

Eierforhold

Johan Kjellmark as er en av de største og eldste totalentreprenørene innen bygg og anlegg mellom Elverum og Støren. I bedriften forenes over 70 års erfaring med moderne løsninger innen teknologi og ledelse.  

Kjellmark tar hånd om et byggeprosjekt fra idè til ferdig bygg. Bedriften har egen prosjektavdeling som jobber side om side med egne fagfolk innen betongarbeid, mur, puss, flis og alle former for trearbeider. Bedriften har egen betongfabrikk hvor det produseres og kjøres ut betong til hele regionen. Siste tilskudd er en elementfabrikk hvor det produseres vegg- og takelementer for egne og andres prosjekter. All produksjon i elementfabrikken er skreddersøm.

Kjellmark sitt hovedmarked innen entreprenørvirksomheten er Rørosregionen, men opplever stor vekst sørover og i Trondheimsregionen gjennom samarbeide og eierskap i Støholen Entreprenør AS og Nidarvoll Byggservice AS.

Bedriftens mål er å ha en førende rolle i byggebransjen for morgendagens teknologi. Gjennom økt satsing på ny teknologi både i betong- og elementproduksjon samt ute på byggeplasser for å møte morgendagens miljøkrav, klimautfordringer og sirkulær økonomi.