Os ID as

Os ID

Os ID as

Antall ansatte 1.1.202237
Omsetning 2021101.146´
Lønnskostnader 202127.065´
Driftsresultat 202113.010´
Egenkapital71.803´

Adresse

Verjåfaret 1
Os, Hedmark

Stiftet

1936

Styreleder

Bjørn Ligård

Daglig leder

Torgeir Svae

Nettside

osid.no

Eierforhold

En del av Antelliq Group
OS ID as er en internasjonal teknologibedrift som utvikler, produserer og selger produkter, løsninger og tjenester innenfor identifikasjon, monitorering og DNA-prøvetaking av dyr.
 
På hovedanlegget i Os i Østerdalen utvikles og produseres visuelle og elektroniske øremerker for husdyr. Bedriften har kjernekompetanse innen automatisert plaststøping og preging samt kundetilpasset produksjon. OS ID har gjennom langsiktig utviklingsarbeid etablert en ubrutt digital kjede fra ordremottak, via produksjon, til leveranse av det ferdige produktet. Som resultat av dette arbeidet kan bedriften levere skreddersydde produkter med høy kvalitet og kort leveringstid. Over en tiårsperiode har virksomheten doblet omsetningen og mer enn halvert leveringstiden, alt innenfor samme antall årsverk.
 
Virksomhetens hovedprodukt er visuelle og elektroniske øremerker for husdyr, digitale løsninger for monitoring av husdyr og handelsvarer som naturlig inngår i husdyrhold. Innenfor det skandinaviske markedet skal hver merkeleveranse ikke bare skreddersys til hver husdyreier med produsentnummer, men også til hvert enkelt dyr, med individnummer. Opplysningene kunden selv legger inn ved bestilling følger ordren helt fram til pakking og fakturering, og kunden kan når som helst sjekke status på ordren i virksomhetens nettbutikk.