Norbit EMS as

Norbit

Norbit EMS as

Antall ansatte 1.1.202270
Omsetning 2021342.926'
Lønnskostnader 202162.935'
Driftsresultat 20219.220'
Egenkapital87.223'

Adresse

Hovedkontor: Trondheim
Site Røros: Øverhagaveien 8
Røros, Trøndelag

Stiftet

1980

Styreleder

Per Jørgen Weisethaune

Daglig leder

Stein Martin Beyer

Site Manager Røros

Dag Vinge

Eierforhold

Norbit Group 83 % Selbu kommune 2,33 % Resterende eid av ansatte

Norbit EMS as et norsk konsern med utvikling, tilvirkning og salg av elektronikkbaserte produkter, systemer, løsninger og tjenester.

Norbit ble stiftet i 1995, men har industrielle røtter tilbake til 1967. Hovedkontoret ligger i Trondheim, og konsernet har avdelinger på Røros, Gjøvik og i Selbu, samt utenlandsoperasjoner i 10 land. Virksomheten er strukturert i fire forretningsområder; EMS (Electronic Manufacturing Services), ITS (Intelligent Traffic Systems), SubSea og ODM (Original Design Manufacturing). Norbit fikk i 2017 utmerkelsen «Beste internasjonale bedriſt Midt-Norge» tildelt av Innovasjon Norge, NiT, Sparebank 1 SMN og Mid Norway European Office.

Norbit Røros EMS produserer og selger elektronikkmoduler og relaterte produkter og tjenester. Fabrikken baserer seg på høy grad av automasjon og er sertifisert i henhold til den internasjonale bilindustristandarden Automotive TS16949 i tillegg til ISO9001 og ISO14001. Virksomhetens kjernekompetanse er produksjon og montering av elektroniske kretskort og moduler.

Virksomheten produserer et bredt spekter av elektroniske komponenter til deler innen medisinsk teknologi, bilindustri, offshore, oljebrønner, satellitter, energistyring og -kontroll i hus, intelligente trafikksystemer, deteksjon av brann og sikkerhetssystemer. All produksjon fra Norbit Røros skjer basert på kundeordrer i tråd med nøkkelprinsipper fra masseprodusert skreddersøm. Kundenes krav til kvalitet, presisjon og dokumentasjon er stadig økende. Bedriſten samarbeider tett med sine kunder fra design og prototyping til ferdig leveranse.